New Order

Tingkatkan Jualan Dengan Cara 'Blast Message' Kepada Semua Prospek Yang Pernah Chat di FB Page Anda! 😉

Untuk FB Ads marketer & FB Page owner, kini anda boleh auto Send Message dan Follow Up semua prospek yang pernat chat di FB Page anda dengan cepat, mudah dan jimat kos!

Automasikan Bisnes Anda Di Fanpage Sekarang!

Order Now Order Now

" Masalah utama yang dihadapi oleh pemilik FB Page terutama yang sering buat FB Ads ialah masalah untuk Follow Up bakal pelanggan. "


Sebenarnya agak MUSTAHIL untuk follow up semua prospek secara manual satu per satu, apatah lagi perlu buat follow up berulang kali sebelum prospek membeli. Itu belum kira pm inbox yang dah lama di FB Page. Anda akan RUGI BANYAK MASA dan terpaksa abaikan perkara yang lebih penting.

Ada yang guna sistem Messenger bot untuk broadcast tetapi masalahnya sekarang adalah FB hanya benarkan broadcast mesej (promotional content) kepada prospek yang chat dengan Page dalam tempoh 24 jam sahaja. Ramai orang kecewa dengan peraturan baru FB ni.. dah la spend beribu ringgit sebulan untuk iklan dan ada yang dah langgan sistem chatbot beratus sebulan. Penat kumpul subscriber di Messenger chatbot tapi akhirnya tak boleh nak broadcast message pula, mesti stress kan?


" Kini anda tak perlu lagi bazirkan banyak masa untuk follow up prospek satu per satu secara manual. FANPAGE SENDER akan selesaikan masalah anda. "


Apa itu FANPAGE SENDER?


Fungsi FANPAGE SENDER adalah untuk extract semua prospek yang pernah chat inbox di FB Page anda. Seterusnya sistem akan mula hantar mesej kepada mereka secara automatik. Anda boleh masukkan apa sahaja kandungan mesej yang sesuai untuk dihantar kepada bakal pelanggan anda. Pastikan kandungan mesej yang dihantar tidak melanggar polisi Facebook.3 Langkah Mudah Untuk Gunakan FANPAGE SENDER

kitfb facebook autopost fanpage sender

1. Login & Connect Facebook Page

Install software FANPAGE SENDER dan seterusnya login akaun FB. Klik butang get Page ID dan kemudian sistem akan paparkan senarai Fanpage yang ada di Facebook milik anda.

Can connect with unlimited FB Page
kitfb facebook autopost auto fanpage sender

2. Select Page & Extract User from Inbox

Pilih salah satu FB Page dan tekan extract. Sistem akan mula paparkan semua senarai prospek yang pernah chat di inbox Page anda. Tunggu sehingga selesai dan tekan save untuk backup.

Can extract old or new users in Page inbox
kitfb facebook autopost fanpage sender
kitfb facebook autopost fanpage sender

3. Insert Content & Send Message

Masukkan mesej yang ingin dihantar. Adjust time setting dan hantarkan mesej kepada semua senarai prospek yang anda tetapkan. Anda boleh hantar mesej berulang kali tetapi AWAS, jangan lakukan SPAM ye :D

Can mentioned name, spintax message, attach imageSekarang ni zaman automasi, anda akan terus ditinggalkan pesaing jika masih kekal gunakan cara lama yang kurang efektif dan memenatkan. 😭


Jika anda seorang FB Ads Marketer atau Chatbot Manager, anda boleh bantu usahawan lain dengan tawarkan servis FB Ads marketing menggunakan software ini. Ramai usahawan yang nak tingkatkan jualan tapi mereka kurang pengetahuan dengan teknik-teknik pemasaran digital terkini.

Jika anda ada ramai stokis atau dropship, anda boleh syorkan software FANPAGE SENDER kepada mereka supaya mudah untuk mereka follow up prospek dan boleh fokus kepada close sales di channel yang lain.

Tutorial Cara Guna FANPAGE SENDER

Antara Kelebihan FANPAGE SENDER • Follow-up Prospek

  Mudah untuk follow up semua prospek yang pernah mesej ke inbox page anda sama ada yang dah lama atau baru.

 • Backup Leads

  Dapat backup semua prospek yang pernah chat di semua FB Page anda.

 • Bina Engagement

  Dapat bina semula engagement dengan prospek dan bina awareness mengenai produk jualan anda.

 • Hebahan Info Terkini

  Dapat hebahkan info penting atau iklan kepada prospek anda yang sedia ada.

 • Servis FB Ads

  Dapat berikan servis FB ad management @ servis chatbot kepada bisnes owner yang sibuk atau yang memerlukan.

 • Jimat Wang

  Dapat jimat ratusan @ ribuan ringgit daripada langgan sistem chatbot yang tak boleh broadcast mesej kepada prospek lama.

 • Kurang Stress

  Dapat kurangkan stress team sales anda yang terpaksa follow up prospek satu per satu secara manual.

 • Jimat Masa

  Jimat masa untuk follow up dan anda dapat fokus kepada perkara lebih penting. Biarkan robot uruskan!

 • Gandakan Jualan

  Dapat optimumkan teknik zero cost marketing seterusnya mampu gandakan jualan anda dengan bantuan robot. Work smarter, not harder!

Kami buka akses LIFETIME dengan harga yang sangat berbaloi...

Kami dah luangkan banyak masa untuk develope & update software Fanpage Sender sehingga sekarang. Nilai sebenar software ini adalah RM1,500 (370 USD) dan kami boleh jual secara langganan bulanan atau tahunan seperti kebanyakan sistem dari oversea. Tetapi kami ingin jual software ini dengan harga yang sangat murah dan ianya sekali bayar sahaja demi untuk membantu usahawan tempatan.

Buat pembelian awal untuk dapatkan tawaran harga istimewa!

FANPAGE SENDER SOFTWARE 2023

RM 180 Setahun
Offer Price

RM 160

@ 40 USD (onetime payment)

 • ✅ FREE Upgrade & Updates
 • ✅ FREE Guide & Tutorial
 • ✅ FREE Help & Support
 • ✅ FREE Bonus Software
 • ✅ Unlimited FB Accounts
 • ✅ Unlimited FB Fanpages
 • ✅ Support RDP Server
 • ✅ Compatible with WIN OS (7-SP1/8/10)
 • ✅ Include License Key
 • ✅ ONETIME Payment

Dapatkan sekarang sebelum harga dinaikkan sehingga RM180 setahun!
Jangan lupa, software ini sentiasa diupdate dan ditambah fungsi yang lebih baik. Jangan tunggu offer onetime dah habis baru nak order ye! :DDiscount will end in..

Days
Hours
Minutes
Seconds
kitfb fanpage sender


"Duduk rumah dan biarkan robot bekerja untuk anda" 😷